Various – Secrets Michael Learns to Rock med flere


Various – Secrets

1 på lager

Varenummer (SKU): 2556499215 Kategori:


Kunstner: Various
Titel: Secrets
Format: 2xLP
Cat No: SØD LP 103

Country: Denmark
Released: 1988
Genre: Rock, Pop
A1 Michael Learns To Rock– I’ll Kill For You 3:57
A2 Michael Learns To Rock– Take Off Your Clothes 6:48
A3 Michael Learns To Rock– Wasting Love Away 4:09
A4 Michael Learns To Rock– Romantic Balconies 4:30
B1 Fielfraz– No More Sad Songs (From Santa Claus) 3:36
B2 Fielfraz– The Blues 5:24
B3 Fielfraz– A Season In The Strange Balloon 4:03
B4 Fielfraz– Take A Snapshot If You’re Happy 5:06
C1 Warehouse (4)– Shadows
C2 Warehouse (4)– When You Fall
C3 Warehouse (4)– More Speed More Happiness
C4 Warehouse (4)– Mountains On The Moon
C5 Warehouse (4)– Where We Live
D1 Never Cry Wolf– I Ain’t Gonna Put No Tie Around My Neck 5:16
D2 Never Cry Wolf– Reach Out 3:38
D3 Never Cry Wolf– Do Nothing 4:18
D4 Never Cry Wolf– Your Presence 4:17

Medie: Very Good Plus (VG+)
Cover: Very Good Plus (VG+)