Plademesser i Danmark 2023 Find plademesse her Altid opdateret!

Plademesser post

Plademesser i Danmark 2023 din pladekalender

Find en plademesse her. Dette er siden hvor du kan se oversigten over kommende plademesser i Danmark i 2023 over hele landet. Tag forbi det lokale vinylmarked og køb noget nyt  brugt vinyl.

Har du en pladebørs i Danmark du gerne vil have promoveret kan du kontakte os, så tilføjer vi dit plademarked med det samme.

Vi lister altid tid først, så sted og derefter eventuel entre, hvis der ikke er angivet nogen entre er det gratis at komme ind på vinylmessen.

Enkelte plademesser har underholdning eller andre tiltag på markedet for brugt vinyl, det vil vi forsøge at beskrive bedst muligt. Hvor er der plademesse? Det kan du læse her.

Tænker du på at sælge din vinyl på plademesse, eller vil du lære hvad dine LP plader er værd? så læs vores guide til prissætning af vinyl.

Ønsker du at støtte driften af denne side kan du bidrage her via Paypal

Eller du kan købe en plade i vores pladebutik på nettet. Tryk på Vinyl Shop i menuen.

Plademesse i København på Sjælland 2023

Plademesser er der mange af i København som er byen med de fleste og største vinylmarkeder, der er adskillelige faste messer med brugte plader der afholdes med jævne mellemrum.  Blandt andet plademessen i Nørrebrohallen

Herunder vil du altid kunne se de kommende aktuelle plademesser i København. Vi har Danmarks bedste plademessekalender. Altid opdateret.

Blandt de faste indslag er vinylmarkedet i Absalon Kirke og på Højttalerfabrikken i Roskilde. Køge er også begyndt at represente med en fast messe med brugt vinyl. Helsingør er også i gang og arrangerer for første gang en vinylbørs eller pladebørs.

Webshoppen er åben.

 

Plademessen i Frederikssund Øl og Vinylmesse

Lørdag d. 25/03 2023 kl. 10-15

Kulturhuset Frederikssund
Ved Kirken 6
3600 Frederikssund

Pølsevogn og anderledes dj-løsning
Vi har i år valgt ikke at hyre en DJ, i stedet stiller undertegnede Casper, som er kulturkoordinator i Elværket, op med et par pladespillere og lidt plader, hvis I som standholdere vil have afspillet lidt musik siger I bare til, det kunne være et sjovt tiltag, at I skiftevis kom op med en plade vi kunne høre.
 
Vi har forhørt os på at leje en pølsevogn og det ser ud til at lykkes så det vil være muligt for de besøgende at købe en pølse med brød.
 
For tilmelding skriv til casper@kulturhus.com med dit navn, antal borde samt dine kontaktdata. Indbetalingen kan ske via MobilePay på 766366 anfør venligst antal borde i beskeden.

 

Plademessen i Roskilde på Højttalerfabrikken

Lørdag d. 01/04 2023 kl. 10-15

Højttalerfabrikken System Audio A/S
Langebjerg 35A
4000 Roskilde

FOREDRAG 1. APRIL PÅ HØJTTALERFABRIKKEN:
Rockmusikkens unikke guitarist
Det nye år var ikke mange uger gammelt, før meddelelsen om Tom Verlaines død kom. Den dybt originale amerikanske guitarist, som stod i spidsen for New Yorker-bandet Television fra 1973-78, og igen fra 1991-93 samt fra 2001-23, trak sjældent de største overskrifter, skønt han blev opfattet som en af verdens bedste guitarister. Dertil var han både for introvert og generelt for uinteresseret i musikbranchens regelsæt.
Han kørte helt og holdent efter sit eget hoved og skabte nogle albums af en overjordisk skønhed. Han lød ikke som nogen anden guitarist med sin poetiske klang og krystallinske tone, som han allerede havde udviklet på Televisions første lp, Marquee Moon (1977), der er selvskreven på de mange lister over ”alle tiders bedste plader”, som musikblade verden over med jævne mellemrum præsenterer.
Tom Verlaine udgav blot tre lp’er med Television og ni i eget navn i løbet af sin 50 år lange karriere, men han var også producer, bl.a for Jeff Buckley. Mange musikere ønskede at arbejde med ham, men han sagde som regel nej tak; selv ikke David Bowie kunne friste ham.
Hvem var Tom Verlaine, hvad er hans baggrund, og hvorfor lød han, som han gjorde. Jan Poulsen har fulgt guitaristen tæt siden 1970’erne, set ham utallige gange live i Europa og USA og mødt ham ved flere forskellige lejligheder. Han tegner et portræt af den dybt fascinerende guitarist og spiller udvalgte sange fra Television såvel som fra solokataloget. (tekst af Peter Solak).

Plademessen Heavy Metal Thunder Metal Market

Lørdag d. 01/04 2023 kl. 13-19

Bartof Station
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg

Hjørneknuser og vennerne giver den maks tråd. Bemærk starttidspunktet.

Nå for dælen, så er det snart tid til at finde øksen frem igen og aflive endnu en lille piggybank….
Der er nemlig HEAVY THUNDER metal market.
Kun metal!!!…

Plademessen i Holbæk

Søndag d. 02/04 2023 kl. 10-15

Rotationen
Havnegade 3
4300 Holbæk

Plademessen i Køge

Søndag d. 02/04 2023 kl. 11-15

Teaterbygningen
Bag Haverne 1
4600 Køge

Entre 20 Kr.

Paul er tilbage med den kendte plademesse i syden. Messe for musikinteresserede og vinylentusiaster, der afholdes en gang om året i Teaterbygningen.

Plademessen i Malmø

Søndag d. 09/04 2023 kl. 10-15

Good Morning Malmø
Stadiongatan 21
217 62 Malmø Sverige

Stor plademesse med mange internationale sælgere.

Plademessen i Nørrebrohallen

Søndag d. 14/05 2023 kl. 11-16

Nørrebrohallen
Nørrebrogade 208
2200 København N

Entre 20. Kr.

Early bird entre kl. 10.00 100 Kr.

Så er den endelig tilbage! Den legendariske plademesse i Nørrebrohallen, hvor sælgere fra hele Europa giver den gas.

Plademessen på Musicon Roskilde

Lørdag d. 27/05 2023 kl. 11-18

Musicon Hal 7
Musicon-byen
4000 Roskilde

Lørdag den 27. maj er Musicon Vinyl Marked tilbage. En hyggelig plademesse i Hal 7 på Musicon i Roskilde, arrangeret i samarbejde med RAGNAROCK – Danmarks museum for pop, rock og ungdomskultur. Det bliver derfor ikke kun vinyler. Der vil være mange andre spændende aktiviteter, inkl. Musicon Street Food Festival på pladsen ved siden af. Har du lyst til at sælge vinyler koster det 300 kr. pr. bord. For publikum er der gratis adgang

Plademessen i Sorø

Lørdag d. 04/11 2023 kl. 11-15

Cafe Skotte & Stentoft
Stationspladsen 2b
4180 Sorø

Der vil være mad og drikke at købe. Velbesøgt plademesse med sælgere fra hele landet og plader i alle genrer i prisklasser. DJs, konkurrencer og café stemning

Plademesser på Fyn 2023

Pt har vi ikke så mange plademesser på Fyn på listen, men vi håber at fynboerne kommer ud af busken og ser at komme i gang med arrangere nogle messer med brugt vinyl på Fyn. Vi har dog følgende udvalg af vinylmesser at vælge imellem.

Plademessen i Odense, den internationale messe

Lørdag d. 01/04 2023 kl. 11-14

Posten
Østre Stationsvej 35
5000 Odense C

Den største plademesse på Fyn er tilbage.

Plademessen i Svendborg

Lørdag d. 04/11 2023 kl. 10-15

Svendborg Borgerforening
Ramsherred 4
5700 Svendborg

Ny plademesse!

Plademessen på Midtfyn

Søndag d. kl. 11-14

Gluds Cafe
Jernbanegade 18
5750 Ringe

Kom til plademesse på Gluds Café! Masser af LP`er, singler og CD´er til salg. Gratis entré, og mulighed for at nyde en kop kaffe eller en fadøl, mens du leder efter det nyeste guld til samlingen ..
Der vil være 15-20 stande med tusindvis af vinylplader fra alle genrer.
 
Hvis du vil sælge: En stand koster 100,-, og du kan reservere via messengerbesked til caféen, eller på gludscafe@gmail.com – måske har du guld i gemmerne?

 

Plademesser i Jylland 2023

Jylland kan også være med, der er masser af fede plademesser i Jylland, det er ikke kun de store byer om Aalborg, Århus og Horsens, der har plademesser i Jylland, mange andre mindre byer stabler deres egne vinylmarkeder på benene med stor succes!

Husk at det gælder kærlighed til brugte vinyler, så det er bare om at komme af sted og få en på opleveren, bruge nogle penge på plademessen og hygge sig. Der er nu en fast plademesse i Århus hvert kvartal.

Pladebørsen i Nordkraft Aalborg

Lørdag d. 25/03 2023 kl. 10-15

Nordkraft, Kedelhallen
Kjellerups Torv 1
9000 Aalborg

Heine og de andre drenge fra Nordens Paris giver den gas i det gamle kraftværk. Its grim up north! Den kendte plademesse i Kedelhallen er tilbage. Aflæsning fra kl 08.00. Gratis parkering

Plademessen i Haderslev

Lørdag d. 01/04 2023  kl. 10-14

Aktivitetshuset Bispen
Bispebroen 3 2. sal Månen
6100 Haderslev

Pladebørsen i Ringkøbing

Lørdag d. 15/04 2023 kl. 10-15

Generator
Kastengevej 3
6950 Ringkøbing

Spillestedet Generator er stedet for koncerter og andre kulturarrangementer i Ringkøbing. Spillestedet Generator har i flere år været mødested for både unge og ældre vestjyder, der ønsker at få sig en svingom eller nyde musikken.

Her har blandt andet været optrædener fra Wafande, Simon Kvamm, Ida Corr, Tørfisk, Poul Krebs og mange andre. Spillestedet Generator holder også løbende arrangementer som open mic og pubquiz. Stedet bliver drevet af frivillige og er bestemt også et besøg værdigt for turister.

 

Vinylmarkeder, pladebørser, plademesser, vinylbørser fænomenet har bredt sig som en steppebrand over hele Danmark. Selv Sakskøbing har nu en vinylmesse med brugte LPplader, ja og nye plader for det sker jo at nogen har gemt en plade gennem længere tid for at sælge den, når den er blevet sjælden.

De fleste pladeselskaber nu om dage genudgiver rask væk alting, således Benal hvis det virkelig er vigtigt, der ellers var lovet ikke ville komme i nyt tryk. Dizzy Mizz Lizzy genudgiver alt.

Det betyder at det er hårdere tider for de krejlere der køber plader for at gemme dem og sælge dem dyrt senere.