Plademesser i Danmark 2019 Find plademesse her Altid opdateret!

Plademesser post

Plademesser i Danmark 2019

Find en plademesse her. Dette er siden hvor du kan se oversigten over kommende plademesser i Danmark i 2019 over hele landet. Tag forbi det lokale vinylmarked og køb noget nyt  brugt vinyl.

Har du en plademesse i Danmark du gerne vil have promoveret kan du kontakte os, så tilføjer vi dit plademarked med det samme.

Vi lister altid tid først, så sted og derefter eventuel entre, hvis der ikke er angivet nogen entre er det gratis at komme ind på vinylmessen.

Enkelte plademesser har underholdning eller andre tiltag på markedet for brugt vinyl, det vil vi forsøge at beskrive bedst muligt. Hvor er der plademesse? Det kan du læse her.

Tænker du på at sælge din vinyl på plademesse, eller vil du lære hvad dine LP plader er værd? så læs vores guide til prissætning af vinyl.

 

Ønsker du at støtte driften af denne side kan du bidrage her via Paypal

 

Plademesse i København på Sjælland 2019

Plademesser er der mange af i København som er byen med de fleste og største vinylmarkeder, der er adskillelige faste messer med brugte plader der afholdes med jævne mellemrum. Herunder vil du altid kunne se de kommende aktuelle plademesser i København.

Blandt de faste indslag er vinylmarkedet i Absalon Kirke og på Højttalerfabrikken i Roskilde. Køge er også begyndt at represente med en fast messe med brugt vinyl.

 

 

Plademessen i Sorø

Lørdag d. 02/03 2019 kl. 10-15

Vesth huset
Frederiksbergvej 22
4180 Sorø

Der er mulighed for at købe mad og drikke.

 

Plademesser på Fyn 2019

Pt har vi ikke så mange plademesser på Fyn på listen, men vi håber at fynboerne kommer ud af busken og ser at komme i gang med arrangere nogle messer med brugt vinyl på Fyn. Vi har dog følgende udvalg af vinylmesser at vælge imellem.

 

Plademessen i Kulturmaskinen L og Ps plademesse

Lørdag d. 26/01 2019 kl. 10-15

Kulturmaskinen
Farvegården 7
5000 Odense C

 

Plademesser i Jylland 2019

Jylland kan også være med, der er masser af fede plademesser i Jylland, det er ikke kun de store byer om Aalborg, Århus og Horsens, der har plademesser i Jylland, mange andre mindre byer stabler deres egne vinylmarkeder på benene med stor succes! Husk at det gælder kærlighed til brugte vinyler, så det er bare om at komme af sted og få en på opleveren, bruge nogle penge på plademessen og hygge sig. Der er nu en fast plademesse i Aarhus.

 

 

Plademessen i Lunden Silkeborg

Lørdag d. 02/02 2019 kl. 10-15

Lunden
Vestergade 74
6400 Silkeborg

Plademessen i Nordkraft Ålborg Plademesse

Lørdag d. 30/03 2019 kl. 10-15

Kedelhallen Nordkraft
Kjellerup Torv
9000 Ålborg