Forside

Plademesser.com er i luften!

Plademesser.com blev oprettet som en side med information om plademesser, vinylmarkeder, vinylmesser og andre steder hvor sjældne brugte vinylplader skifter hænder. Hvis du kender til en plademesse eller flere vinylmesser med brugte vinyl plader, så kontakt os og få dit plademarked med på listen.

Hvorfor oprette en samleside om brugt vinyl?

Her på Plademesser.com elsker vi plademesser, at stå i et rodet 200 grader varmt lokale og grave efter vinyl er lykken for os. Når vi er på plademessen kan vi slet ikke vente med at stikke hænderne i mælkekasserne med sjældne vinylplader, ja eller bare brugte LPer.

Plademesser.com er ikke vinylsnobber og der ses ikke ned på folk der køber reissues af Poul Butterfly eller andre grammofonplader. Plademesser.com drives af vinylsamlere, men da det ikke er gratis at drive en hjemmeside om sjældne vinylplader har vi valgt at have reklamer på siden.

Det er planen at vi skal udvides med guide til graduering af vinylplader, en liste over sjældne vinylplader, samt en liste over, hvad forskellige sjældne brugte vinylplader er værd.

Hvor tit opdateres denne side om vinylmesser?

Siden opdateres så tit det er muligt, du kan som bruger komme med tip om plademesser og vinylmarkeder ved at sende os en email på info@plademesser.com. Vi vil tilføje nye arrangementer med brugt vinyl så snart vi hører om dem. I mellem de forskellige messer med plader vil vi forsøge at bringe opdateringer om sjældne brugte plader eller andet indhold, der kan være relevant for vinylentusiaster der elsker brugte plader.

Sjældne brugte vinylplader kan jeg købe dem her?

Ja det er meningen at vi vil tilføje sjældne og mindre sjældne vinyler fra vore egne samlinger til salgssiden, hvor man vil få mulighed for at købe vinyler fra Kalemaris, Burning Red Ivanhoe, Dylan mm samt hvad der ellers kommer i overskud når vi opgraderer vore egne vinylsamlinger. Du finder shoppen under punktet “Vinylshop” i topmenuen.

2 tanker om “Forside

  1. Hvor finder man jeres kontaktoplysninger ?
    Jeg vil gerne oprette en begivenhed om kommmende vinylmesse ……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.