Ny pladebutik i Bagsværd

RenMusik butik i Bagsvaerd

RenMusik slog dørene op på Bagsværd Hovedgade 135 onsdag den 15. april for første gang, klar til at byde nye kunder velkommen.

RenMusik butik i Bagsvaerd

Ny pladebutik med gammel Kennding

Ejeren af vinylbutikken, Kenn er klar med et bredt udvalg af vellydende vinylplader både nye og brugte. Hvis du synes at navnet RenMusik minder lidt om RenVinyl, så er det ingen tilfældighed. Det er samme mand der står bag. Her kan du læse mere om RenVinyl https://renvinyl.dk/

Kommer du ned i pladebutikken i Bagsværd har du mulighed for at lytte til musik og blive inspireret til at nyde ny musik i butikken. Kenn har en masse spændende titler på lager og der snurrer altid en skive under ploven.

Her vil være både brugte LPer, samt helt nye optryk af vinylplader. Man kan også forespørge på kunstnere, der så kan hjemtages på bestilling.

Meget mere end musik på vinyl

Det er ikke kun vinylplader du kan finde i RenMusik. Du finder et bredt udvalg af renseudstyr, eller du kan medbringe dine vinylplader og få dem ultralydsrenset for en lav pris. En ultradlydsrensning går i dybden med rensningen fordi strålerne opløser al skidt og møg nede i pladerillerne, dette snavs bliver så vasket af i maskinen bagefter.

I Renmusik finder du også masser af tilbehør til lydoptimering herunder pladestrammere, plademåtter, pickup-vægte, baser på spikes, væghylder til pladespillere med mere.

Pladespillere og Højttalere

Kom og lyt på Rega og Pro-Ject pladespillere, højttalere fra Fyne, Acoustic Energy og System Audio samt andet lækkert Hi-Fi grej. Du kan trække på mere end 30 års erfaring med god lyd ved at spørge Kenn til råds.

RenMusik åbningstider

Åbningstiderne i RenMusik vinylshoppen er tirsdag til fredag 12-18 samt lørdag fra 10-15. På grund af coronavirus må der kun være 2-3 kunder i butikken ad gangen.

Hold øje med specielle begivenheder inde på RenMusiks Facebookside.

Herfra skal der lyde et stort velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.