Vinylplader der stiger i værdi?

Vinylkup for de hurtige!

Psyched up Janis skulle have været på turne, på denne tur skulle de have solgt en masse vinylplader, som man kun kunne købe på touren.

Det har Coronavirussen forpurret, så nu tager Jakob fra PUJ på tur med pladerne som han sælger i byer over hele landet.

Sune Rose Wagner Pic by Mathies Jespersen

Således ser planen ud:

Lørdag den 18. april 2020:

Aalborg, Studenterhuset klokken 12.15.

Aarhus, VoxHall/Atlas klokken 15.00.

Odense, Posten klokken 18.00.

Søndag den 19. april 2020:

København, Café Depanneur klokken 11.00-14.00 (Griffensfeldsgade 17, Nørrebro)

Men der er mere!

Ud over pladerne kan du nok få en autograf af den ene halvdel af duoen. Da Sune Rose Wagner bor i Californien er det Jakob der svinger pennen, hvis du ønsker en autograf på dine nye vinylplader.

Hvilke genoptrykte nye plader sælger Psyched Up Janis så?

Beats Me fra1997. Enter the Super Peppermint Lounge, der er fra 1998, livealbummet The Quiet Album (1999) og opsamlingen Hi-fi Low Life der udkom i 1999 sælges på vinyl.

Pladerne er blevet remastered og de kan forudbestilles på Psyched Up Janis Facebookside. Den finder du lige her: https://www.facebook.com/psychedupjanis/

Bliver de penge værd?

Tjaeh, det er svært at spå om. Det er dog bedre at have pladerne på lager selv, end at skulle købe dem af en eller anden hjerteløs pladehaj, der tager 4-5 gange originalprisen.

Det forlyder at Jakob også har nogle genoptryk af “Swell” med på roadtrip så den skal du eje, hvis du får chancen imens den er billig.

Dette indlæg skal ikke ses som en anbefaling, da vi ikke kan vide om disse plader stiger i værdi. Der er dog ingen tvivl om at, der vil blive rift om dem i starten.

Kan du lide de originale CDér er der jo ingen tvivl om at, det er nu du skal forudbestille. Eventuelle rester vil blive udbudt til salg i de danske pladeforretninger landet over.

Ses vi derude?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.