Pladebutikker i Singapore

White Label i Singapore

Singapore er ikke som nogen anden by vi har været i. Der er mange højhuse og mange mennesker, men også mange grønne områder. Her måtte da være pladebutikker.

Lidt baggrund om Singapore

Hele området blev købt fra de lokale indfødte for en slik. Siden da er udviklingen kun gået en vej og Singapore er i dag et powerhouse for vækst som det så smukt hedder. Det der coronavirus, så vi ikke meget til.

Jagten på brugte plader går ind

Efter lidt sightseeing, blandt andet et lokalt marked og Buddhas Tooth Temple var turen kommet til den lokale pladeforretning. White Label records, der også fungerer som cafe. 28 Ann Siang Rd, #01-01, Singapore 069708

White Label

Vi var ankommet et kvarter før åbningstid og sad og hang ud med en kold høkerøl foran pladebutikken. En ung kvinde ankom til stedet og låste sig ind – Hurra!

Tyve minutter senere var klokken et stykke over 12 og der var stadig ikke åbent. Ikke ligefrem noget der befordrer købelysten.

Endelig åbnede hun butikken og gik i gang med at fyre op under en cappuchinomaskine.

Butikken er kvadratisk med tre stationer med vinylplader. I alt cirka 400 plader. Der var en lille brugt-sektion og en del rester fra Record Store Day (der jo er 18 april i 2020). Der var en del nye plader – fælles for alt i butikken var at det med meget få undtagelser var elektronisk musik.

Priserne på vinylerne var i den høje ende (238 kroner for en LP), det – kombineret med at vi fik lov til at stå og glo udenfor selv om der var nogen i butikken gjorde at vi ikke købte noget hos White Label Records i Singapore.

Desværre var der ikke tid til at se på flere pladebutikker, eller vi valgte dem fra, da oplevelsen fra White Label ligesom havde sat niveauet for priser og udvalg i Singapore.

I stedet brugte vi tiden på at se den botaniske have, det var en virkelig fed oplevelse. I det hele taget er det en ret fin og grøn by med mange spændende områder.

Vi har senere læst os til at White Label er en bar om natten, hvilket kan forklare det ringe udvalg af plader.

Næste gang går turen til Dubai!

Husk at du kan bruge søgefunktionen for at finde andre rejseberetninger fra vinylbutikker verden over. Eller du kan klikke lige her! Pladebutikker over hele verden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.