Top ti tips og tricks til vinylkup på plademesser

Brugt vinyl fra plademesse

Top ti tips og tricks til plademesser

Her følger vores ti bedste tips til at få det bedste ud af en pladebørs med brugt vinyl.

1.       Tag en taske med, hvor der er plads til vinyler, du køber altid flere end du regnede med og det regner garanteret ned på dine nye brugte vinyler, hvis du ikke har en taske med. 

2.       Forbered dig hjemmefra, det er den halve fornøjelse at gennemgå sin samling inden plademessen og se hvad, der trænger til en opgradering og hvilke vinyler du mangler i din vinylsamling.

3.       Tag af sted i god tid, der står altid en håndfuld vinylentusiaster ude foran plademarkedet et godt stykke tid før plademessen åbner og det er altid fedt at snakke brugt vinyl med folk.

4.       Læg et budget hjemmefra. Overhold budgettet ved at tage kontanter med og lad være med at hive mobilen og mobile pay frem på plademessen for er du først i gang med at købe brugt vinyl, så er det meget nemt at gå all in og bruge hele formuen på den Lindsey Buckingham Out of the cradle du lige står og mangler. Og så holder budgettet jo ikke.

5.       Find en kammerat at tage med på plademesse, der er ikke noget hyggeligere end at jagte brugt vinyl med en god ven, plus at I så får fred for konerne resten af den dag imens i lytter til Morbid Angels Altars of madness, din makker absolut skulle have.

Klar til flere tips om brugt vinyl på plademesse? 

6.       Tjek altid www.plademesser.com inden plademessen, der står al info du behøver, tid, sted, varighed og om der er entre eller ej. Vi opdaterer løbende vores side om vinyl og plademesser.

7.       Tag en drikkevare med. Når den første runde er gået, så tag en pause, drik din medbragte drikkevare, klem en chokoladebar ned – for man glemmer nemlig altid at spise og drikke når man er på vinylmarked.

 8.       Gå to runder, hver sin vej. Når du har gået en runde og kvalt din drikkevare, så gå en runde den modsatte vej. Ofte har forhandlerne mere vinyl guf med som de sætter frem i takt med at deres kasser ryddes, ved at gå to runder når du at se mere vinyl plus det kunne være at du havde overset den ”Hexenhammer” med Metallica du har ledt efter hele livet.

9.       Køb gerne en plade mere hos en forhandler, den gyldne regel hedder at jo mere du køber desto mere rabat kan du få, på den måde kan du finde noget ny musik på vinyl at høre for en billig penge.

10.   Tag lige penge med eller brug mobile pay, lad være med at stå og spilde folks tid med at rode efter den sidste fedtede femmer i din portemonæ.

Det var de ti bedste tips og tricks til at gå på plademesse, vi ses derude ved kasserne!

 

 

Udgivet i Ikke-kategoriseret