Liste over hvilke Tiger butikker der sælger vinyl

Liste over hvilke Tiger butikker der sælger vinyl

Et ofte stillet spørgsmål er: Hvilke Tigerbutikker sælger vinyl? Svaret kommer lige her. De følgende Tigerbutikker forhandler vinyl plader. LPerne fra Tiger butikkerne koster 100 kroner, hvilket må siges at være billigt for en spritny vinyl LP.

Flying Tiger Copenhagen butikker med vinylsalg

Vesterbrogade, Kbh
Aarhus Telefontorvet
Lyngby Storcenter
Aalborg Storcenter
Odense Rosengårdcentret
Kolding Storcenter
Amager Centret
Strøget
Østerbrogade 21
Randers Storcenter
Kultorvet
Nørrebrogade
Aarhus Ryesgade
Odense Vestergade
Aalborg Torvet

Vinyl i Tiger fremtidige udgivelser

Planen er at Tiger skal udvide sortimentet med 5 nye plader hver måned ud over de 10 de startede med her i juli måned. Hvis vinylpladesalget i Tigerbutikkerne bliver en succes kommer der ny vinyl i alle Tigers butikker i løbet af oktober måned. De titler man kan købe i titler er pt Sex Pistols Never Mind the Bollocks, Amy Winehouse Back in Black, Lukas Graham st, og 12 andre titler. Det bliver spændende at se om Flying Tiger bliver ved med at sælge vinyl til 100 Kr. stykket eller om de udgår af sortimentet. Vores bud er at vi får vinyl i Flying Tiger butikkerne i lang tid fremover.

Velkommen til Plademesser.com

Så er vi i gang og har tilføjet de første to plademesser, en plademesse i København og en plademesse i Jylland. Du finder listen her. Efterhånden som vi får nys om nye vinylmarkeder poster vi dem her på siden.

Det er planen at du kun behøver at kigge et sted efter kommende og aktuelle plademesser i Århus, Ålborg, Odense og København, samt alle andre steder folk kan finde på at sætte to mælkekasser op for at sælge deres brugte vinylplader.

 

Hjælp os – Tilmed din plademesse til siden.

Vi forsøger at få alle messer med brugt vinyl med i oversigten, men det kan være at vi ikke fanger dem alle, så hvis du hører om en plademesse vi ikke har med i oversigten skriv til os med det samme. Skriv til og på Twitter på @plademesser eller på email info@ plademesser.com. Du er naturligvis altid velkommen til at henvende dig, hvis du vil bytte links, købe et banner eller har konstruktiv kritik til plademesser.com.

Følg plademesser på de sociale medier

Husk at du kan følge os på Facebook lige her. https://www.facebook.com/Plademesser/ samt på Twitter lige her @plademesser Vi takker på forhånd for interessen.

 

6 tanker om “Liste over hvilke Tiger butikker der sælger vinyl

  1. Jeg har en forespørgsel på køb af vinyl plader.
    Har ca 50 plader med alt fra godt.flotte.skal sælges samlet.er er der en butik i Randers eller Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.