Breaking! Flying Tiger stopper salget af vinyl i Danmark!

Flying Tiger får ikke flere nye titler

Vi fik en kommentar på vores Facebookside, som vi straks sendte til Tiger Copenhagen.

Kommentaren kommer her:

Til rette vedkommende?
Sig mig lige en ting: hvorfor har Tiger butikken i Herning, endnu ikke taget vinyler ind? Jeg kan ikke komme i tanke om et eneste godt argument imod? Butikken ligger i centeret, som er rigtig godt besøgt, Herning er en relativ stor provinsby, og jeg mener, hvis Kolding kan have vinyl, så kan vi dælme også..!! Så se nu og få fingeren ud, og gør det eneste rigtige her, som må være og få de værdifulde skiver i biksen, og gerne i går

 

Vi bringer svaret videre, når I får tid at svare.

Flying Tiger svarer hurtigt

Kære Plademesser

Tak fordi at I viderebragte beskeden.

Grunden til at vores vinyler ikke er blevet solgt i alle vores 74 butikker er, at vi i første omgang ville teste salget af, inden vi rullede ud i hele kæden. Foreløbig er det sat på standby. Det betyder, at vi ikke får flere vinyler foreløbig, og ej heller får det i flere butikker, men dermed ikke sagt, at de ikke kommer igen på et senere tidspunkt.

God weekend.

BS

Marketing Coordinator
Flying Tiger Copenhagen

De delte vinylvandene, nu er de væk

Mange vil nok ånde lettet op ved tanken om at Flying Tiger ikke sælger vinylplader til 100 kroner stykket længere – andre vil ærgre sig fordi det har givet en muligheden for at få nogle klassiske albums, der ellers ikke var til af skaffe enten på grund af prisen eller fordi de eksemplarer der er derude, ikke kommer i almen handel. Som vinylelsker kan man måske glæde sig over at Tiger gjorde vinylen tilgængelig for mange mennesker med et begrænset budget.

Restoplaget sælges til der ikke er flere vinyler

Der kommer ikke flere nye titler, der kommer ikke flere af de gamle titler. Vinyl i Tiger er slut for denne gang, når de sidste plader på lagrene i butikkerne rundt omkring i landet er udsolgt. Her kan du se vores liste over Tigerbutikker der sælger vinyl.

Du kan også se den listen over hvilke vinylplader Tigerbutikkerne fik på lager de sidste måneder på dette link. Vinyl i Tiger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.