Vinyl Titler i Flying Tiger Den komplette liste

Den komplette liste over vinyl i Flying Tiger

Vinyl titler i Tiger butikkerne

Vinyl i Tiger butikkerne
Billede af Morten Tranberg Mouritzen

Vinyl i Tigers butikker. Det har vakt en del debat, men den er god nok, Tiger butikkerne er begyndt at sælge nye plader for 100 kroner stykket. Du kan se en liste-over-hvilke-tiger-butikker-der-saelger-vinyl ved at klikke på linket. Planen er at de nedenstående ti titler skal udvides med fem nye titler hver 14. dag. Leverandøren af de nye vinylplader er Universal Music, der er en af pladebranchens helt store leverandører.

Hvorfor sælger Tiger vinyl?

Vinyl i Tigers butikker er et bevis for at vinylplader er genkommet for at blive, når de multinationale ser chancen for at lave profit, så griber de den. Så er det helt op til os almindelige dødelige om vi vil købe vores nye skiver hos den lokale vinylpusher eller om vi vil spare de 40-50 kroner og lægge pengene i Tigers og Universals dybe lommer.

Den komplette liste over første batch vinyler i Tiger

Amy Winehouse: Back in Black
Bob Marley and the Wailers: Kaya
Cream: Disraeli Gears
Creedence Clearwater Revival: Creedence Clearwater Revival
Frank Sinatra: Strangers in the night
Marvin Gaye: How sweet it is
Norah Jones: Come away with me
Sex Pistols: Never Mind The Bollocks
The Police: Outlandos D’Amour
The Who: My Generation

Lukas Graham: ST
Stevie Wonder: Innervisions
Sam Smith: In the lonely hour
The Temptations: Cloud Nine
Quincy Jones: The Italian Job

Folk har allerede været nede og købe de første plader og reaktionerne på lyden er positive, eksperterne mener at kvaliteten af pladerne er helt i top 180 grams lækre vinyler, der lyder ganske fint. Det er altså ikke lydkvaliteten der fejler noget hos Tiger. Det store spørgsmål er og bliver om Tigers salg af disse titler vil få brugtsalgsværdien til at styrtdykke? Bliver Never mind the bollocks den nye “Elephant song” med Kamahl? En titel man altid finder i kasserne rundt omkring sammen med Black Wolf og Bal på Kai’en? Det vil tiden vise folkens…

4 tanker om “Vinyl Titler i Flying Tiger Den komplette liste

  1. Fører nogen af jeres butikker hele sortimentet at vinyler, helt fra I startede op? I lørdags var jeg nemlig i butikken på Kultorvet, hvor der kun var denne måneds vinyler.

    1. Hej Leif

      Kig i skabet under vinylerne, der står de gamle releases som regel. Ellers så spørg de stakkels underbetalte teenagepiger om de har de tidligere vinyler liggende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.