Vinyl anmeldelser og anbefalinger

Vinyl anbefaling og anmeldelser

Her på Plademesser.com elsker vi vinyl, den ene er mest til punk, den anden er mere til al mulig slags vinyl. Obskur sjælden vinyl som Hurdy Gurdy på den ene side og ”Den lille ølbutik” med Palle Holgersen på den anden side.

Hvor kan jeg læse anmeldelser af klassiske vinylplader?

Det kan du på den blog om vinyl vi faldt over den anden dag. http://www.vinylstakken.blogspot.com. Tjek det ud mand! Der er sindssygt mange anmeldelser af alting fra Becks Odelay til Beatles komplette katalog (ja eller næsten). Da vi så sitet og læste om Kate Bush var vi solgt.

Lidenskab for brugt vinyl

En af de ting der skinner igennem når man læser en tekst om vinyl er om skribenten elsker vinyl eller bare skriver fordi det er et arbejde, en sur pligt. Her på vinylstakken oser det langt væk af kærlighed til grammofonplader. Ejeren af bloggen skriver om sin egen samling og dermed også om sine lytninger og genlytninger af alverdens fede plader

Anmeldelser af vinyl er da subjektive?

Ja vinylanmeldelser er subjektive, men de er samtidig en meget god indikator for om noget er helt henne i skoven eller om der er lidt kød på. Selvfølgelig vil man da gerne læse en anden persons mening om en vinylplade før man lige smider 1300 kroner for Kalemaris staldfræs. Vi plejer selv at bruge YouTube til at høre et album igennem inden vi slipper alt for megen mønt løs. Smag og behag er forskellig, men her får man en indikator fra en der elsker vinyl.

Bogmærk vinylstakken

Her på plademesser er vi meget imponerede over vinylstakken og har straks tilføjet den til vore bogmærker, vi kan kun anbefale jer at gøre det samme! Vi ser frem til mange flere fede indlæg om alle de plader vi aldrig selv får hørt igennem.

 CIrkeline vinyl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.