5 perfekte vinyl julegaver til ham

5 perfekte vinyl julegaver til ham

vinyl julegave

Her får du 5 tips til den perfekte vinyl julegave. Det er ikke til at skjule at julen nærmer sig, specielt fordi Aldi og Fakta har solgt klejner og sylte siden midten af august. Julen nærmer sig! Så breder panikken sig som sædvanligt, det er nærmest umuligt at få vristet nogle gaveønsker ud af en mand. Alt man får som svar er: Giv mig en plade!

Stik ham en flad!

Derfor har vi her på Plademesser.com strikket en ønskeseddel sammen med fem flade, der vil vække lykke i enhver vinylfreaks hule. Listen er opdelt efter genrer idet vi ikke alle sammen hører den samme musik, heldigvis. Derfor lægger vi ud med:

Den perfekte musikgave til Heavy Metal elskeren.

Din mand, ven, fætter, onkel, Far hører heavy metal og har derfor en musiksmag, som du sandsynligvis ikke deler. Han ejer allerede alle klassikerne som Reign in Blood, Kill em all og Transylvanian hunger. Derfor gælder det om at finde noget, der bliver en klassiker, et fedt band der spiller tight. Derfor har vi fundet frem til:  Serpentine Dominion, der spiller trusserne af Mormor. Selvfølgelig i limited edition blodrød vinyl. Fri fragt ved køb over 30 Euro. OBS Hvis linksene ikke virker er det fordi, du har adblocker på.

Vinylgaven til popelskeren

Hvis det skal være mere Mormor og mindre heavy, ja rent faktisk henad pop, så er der masser af vælge imellem, det meste popmusik kommer dog stadig ikke på vinyl, idet levetiden på disse bands ikke er særlig lang anyway. Derfor må vi vende os imod klassikerne eller noget nyt. Derfor anbefaler vi de glade popdrenge fra Folkeklubben med deres nyeste udspil ”Slå Flint”. Den kan købes i alle velassorterede vinylpushere.

Rockelskerens perfekte vinylgave

Baby Woodrose har begået måske årets rockalbum. Onkel Guf leder os sikkert igennem en samling lækre rocknumre, der alle er indspillet live i studiet. Selv om man ikke er fan af Spids Nøgenhat eller Baby Woodrose, så er det her altså noget alle kan lide.

 

Soundtrackgaven til din vinylven

Måske verdens bedste film? I hvert fald et af de bedste soundtracks nogensinde. Husk der er fri fragt hos Amazon ved køb over 20 pund. Du går slet ikke galt i byen med denne klassiker.

Tip 5 til vinylelskeren

Husk at tjekke listen over kommende releases i Tigerbutikken, der er altså også mange fede plader og de koster kun 100 kr.

Det skal lige nævnes at hvis du køber en af pladerne igennem linket her på siden tjener vi 4% af købssummen i provision til driften af siden.

2 tanker om “5 perfekte vinyl julegaver til ham

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.