Black Friday Vinyl

Hvor kan jeg købe vinyl på Black Friday?

pærepunk vinyl KPLP 1

Black Friday er kommet for at blive, ingen tvivl om det. Det der startede som en stor shoppedag i de fysiske butikker i Amerikas Forenede Stater, har nu bredt sig til internettet også. Således er vinylbutikkerne også begyndt at følge med. Oprindeligt var dagen efter Thanksgiving en indeklemt fridag, hvor man traditionelt handlede julegaver.

Black Vinyl Friday i USA

Vi lever i en kommercialiseret verden hvor money talks således også i vor lille afkrog af verden. Det første vinyltilbud vi har fundet er fra USA hvor du hos http://www.innovativeleisure.net/shop/ kan få 40% rabat med koden 40DAYS.

Black Friday vinyl i Danmark og Europa

Hos Dehns Musiksaloner og i vinylkollektivet er der også dark and stormy fredag, hvor der bliver sat en masse spændende titler ned. Der holdes åbent til kl 21 i anledning af dagen. Moby Disc og Phono har også tænkt sig at holde Black Friday, men der er intet nyt om hvordan og hvorledes endnu. En anden butik der plejer at sælge billige vinylplader på Black Friday er CDon, men her har vi heller ikke hørt noget endnu. Så er der en update! Runforcover kører 15% på ALLE vinyler fra NU Af. Route 66 kører 50% på alt i kælderen på Fælledvej. og Moby Disc kører den ind med 25% rabat på alt brugt vinyl.

Køb din Black Friday vinyl hos Amazon og støt os

Vi samlet lidt højdepunkter fra Amazon UK her nedenunder. Mens vi venter på yderligere nyt fra de danske vinylbutikker.

Disse links giver en mindre kommision, hvis du køber igennem dem. Bare lige så det er på plads. Vi skal jo leve her på Plademesser.com 🙂

Den første superdeal er den komplette Ultimative Star Wars soundtrack boks til 80 pund. Amazon Prime streaming kommer til Danmark 15/12 og med Prime får du fri fragt på alle varer, hvis du signer op til det. Næste fund er Eels Souljacker til 85 Kr. Frozen Soundtrack til datteren og Sonic Youth med Goo til 12.99 pund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.