Auktion over nye og brugte vinylplader

Iron Maiden Holy MaidenAuktion på brugt og ny vinyl

Der har længe floreret rygter om at en kæmpe samling brugt og ny vinyl nu er ved at blive sat på auktion. Her fra Plademesser.com kan vi nu bekræfte disse rygter idet vi eksklusivt har modtaget en pressemeddelelse fra folkene bag den store vinylauktion med små 20.000 plader.

Opdatering 12/11 2016 Nu er der kommet lots på! Der er allerede så småt gang i budgivningen og selv har vi fået øje på et Iron Maiden lot, men Holy Smoke 12eren.

Der er mange fede lots, blandt andet 7 madonna Lper startpris 50, masser af heavy, Gasolin med mere. Man kan byde online og behøver ikke at møde op.

Du kan gå ind på hjemmesiden for at byde lige nu!

 

Vinylauktion hos Nordisk Auktioner 18/11 2016

Vinyl plader, gamle Lp og singler bliver mere og mere værd. Nu udbydes på auktion mellem 10.000 – 20.000 stk. nye og brugte vinylplader over 3 dages auktion hos Nordisk Auktioner.

Der er vinylplader til alles smag, ikke mindst når man kigger på prisen, hvor det billigste er godt og vel 200 kr. for 10 lpér eller mere og og det dyreste er vel en enkelt lp til ca. 75.000,-

Halvdelen er danske plader og det er i alle genrer…..den anden halvdel er udenlandske kunstnere og også her er der tale om musik i alle genrer. Der er ikke solgt nogen inden vi har fået dem i hånden og nu er muligheden der for at få suppleret mange huller i diverse samlinger.

Tre dages auktion over vinyllots

Vi auktionerer bort mellem 10.000 – 20.000 vinylLP plader og Singler på vinyl over 1-3 dage.

Der er tale om dyre enkeltplader, sjældne plader, plader der sjældent bliver sat til salg, uberørte plader, gamle plader helt tilbage til begyndelsen af LPens fødsel og ældre plader endnu.

Der er tale om flere forskellige specialudgivelser, begrænsede oplag udgivelser, almindelige udgivelser, og sjældent sete udgivelser…. her er tale om alle slags kvaliteter og genrer, og der vil være priser til både rig og fattig.

Så tøv ikke med at komme til denne auktion og hvis du er forhindret, så gå ej i panik, du kan byde på nettet med forhåndsbud indtil dagen før selve auktionen

Forhåndsregistrer dig på hjemmesiden

Man skal være registreret for at kunne byde på de enkelte lots med sjældne eller mindre sjældne vinylplader. Det foregår inde på hjemmesiden. http://nordiskauktioner.dk Det gælder altså om at være klar når det går løs d. 18/11 2016 med masser af vilde vinyllots.

75000 kr for en LP af vinyl?

Det vildeste lot på auktionen indeholder kun en LP, folkene bag har ikke fortalt meget, andet end der er tale om en af de mest sjældne udgivelser overhovedet. Man tænker straks Billy Nicholls eller Fleur de Lis, men vi må vente at se, hvad der gemmer sig!. Gør som os og registrer dig nu!

En tanke om “Auktion over nye og brugte vinylplader

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.