Brugt Hip hop vinyl i Danmark

 

Anmeldelse af hiphop pladebutikken Rekords.dk

Brugt hip hop vinyl

 

 

 

 

 

Så er vi kommet til Nørrebro, hvor Jakob og hans pladebutik Rekords,net skal til at husere. Læs med og lær lidt om sjælden danske hiphop vinyl og om Jakob og hans butik. Denne artikel er skrevet af vores udsendte medarbejder og hiphopninja Julie Storm.

Brugt hiphop vinyl i Webshoppen

27-årige Jakob er manden bag second-hand hiphopmekkaet rekords.net. Her har du siden 2013 kunnet finde cirka alt hvad (hiphop)hjertet kan begære, da webshoppen rummer intet mindre end Skandinaviens største online-katalog af skandinavisk og US/EU/UK etc. second-hand hiphop på både vinyl og CD, som du desuden kan få lov at blive opdateret på ugentligt via mail og sociale medier.

Hvem er hiphopguruen Jakob?

Jakobs passion for især amerikansk hiphop fra 90’erne og dansk hiphop, ses tydeligt i udvalget på rekords.net, hvor eksempelvis en sjælden Eminem Just Don’t Give A F*ck, 12″ kan blive din, for den nette sum af 1800,-.
Det er endda også muligt at søge specifikt blandt sjældnere udgivelser, og hvis man er den lidt mere kræsne (og velhavende) slags cratedigger, fremhæver Jakob selv at publikumsfavoritter som Malk De Koijns Ørkenstorm I Aberdeen, 12″ og Å ÅÅ Mæio / Jim Daggerthuggert, 12″ er at finde i kataloget, til hhv. 2500,- og 2000,-. De to plader er desuden fra vores allesammens helt Jeppe Bisgaard/Jay-Bs private samling, og det gider man sgu da godt.

Hiphop fra WWW til Nørrebro

Apropos cratedigging, kan den slags jo være lidt svært og knapt så romantisk i en webshop, men i den kategori er der exceptionelt godt nyt; om føje tid slår Rekords nemlig dørene op for en helt ægte fysisk pladeforretning, med al den pladenusning man kan rumme. Den nye lille biks kommer til at bo i Sigurdsgade på Nørrebro, og åbner om en lille måneds tid. Her kommer du til at kunne hygge dig med eksempelvis en lyttestation hvor pladerne kan spilles inden køb, billigt pladeusalg med ekstra nedsatte titler, plader som ikke nødvendigvis bliver at finde på webshoppen og alt hvad hjertet kan begære af hiphop-memorabilia og kuriøsiteter. Pladebutikken kommer samtidig til at fungere som lager og afhentningssted for webshoppen.

Hvor ligger rekords?

Hvis du skulle være nysgerrig, kan webshop, fysisk pladebutik og anden formalia findes lige her:
Mail: rekords@rekords.net
Addresse: Sigurdsgade 39, 2200 København N.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.