Produktion af vinylplader Se her hvordan

Vinylproduktion Se her hvordan det foregår

Det kan vel for filan ikke kun være os, der går og undrer sig over hvordan det egentlig går til når vinylplader bliver produceret? Vi fandt den her video der hurtigt viser hvordan vinylplader trykkes. Længere nede i indlægget her, har vi en lidt længere version til jer der har lidt mere attention span end 70 sekunder.

Vinylproduktion den grundigere version.

Det er sgu da ret fascinerende hvor indviklet det egentlig er at skabe vinylplader! I videoen her nedenunder bliver der gået lidt mere i dybden til dem af os, der godt gider bruge mere end 20 sekunder på at lære noget nyt.

Vinylpressen arbejder på højtryk

Brookly Phono hedder fabrikken og indslaget er hentet fra Fuse.tv Er man interesseret i at få presset sine egne vinylplader skal man have fat i folkene bag Dansk Fløde. De sælger egenproducerede og egenfremstillede plader i få eksemplarer igennem route 66 i København.

Vinyl er bare en dille

Yep det er folk begyndt at sige, nu hvor Tiger butikkernes vinylsalg har vinyl til 100 kr er det blevet mainstream. her på plademesser.com tror vi og håber vi på at vinylerne denne gang bliver her i lang lang tid. Der rapporteres om en stigende interesse blandt de helt unge teenagers for vinyl. Vi tror vinyl er forever! Hvad tror du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.