Vinyl i Tigerbutikkerne September 2016

Vinyl i Flying Tigerbutikkerne September 2016

Vinyl i Tiger butikkerne

 

Vinyl i Flying Tigerbutikkerne skabte jo en del debat blandt vinylkendere. Det vil vi ikke komme nærmere ind på igen, der kan sagtens tales for og imod. I September måned kommer der nye vinyl reissues fra Tigerkoncernen. Det er lykkedes os via en insider af få adgang til Septembers vinyler fra Tiger allerede nu. hele to dage før man kan vade ned i sin lokale Tiger og kigge selv.

September måneds vinyler i Tigerbutikken

Der er atter dømt tema, når Tiger i september slipper fem nye releases løs. Temaet denne gang er “Store stemmer”. Eller som de selv kalder det Great Voices. Det kan så diskuteres om rod Stewart har en stor stemme eller bare en hæs stemme? Listen kommer her uden flere dikkedarer.
GREAT VOICES
DIANA KRALL
MARVIN GAYE
MELODY GARDOT
NORAH JONES
ROD STEWART

Vinyl titler i Tigerbutikken

Vi ved ikke helt nøjagtigt hvilke titler, der kommer på hylderne men vi arbejder hårdt på sagen. Man kunne sagtens forestille sig at det var de i forvejen mest solgte titler fra disse kunstnere, det er endda højst sandsynligt. Selv kunne man godt lade sig friste af Norah Jones.

Find alle vinylerne i Tigerbutikken

Husk at tjekke listen over Vinyl i Tiger butikkerne Se den komplette liste her!  hvis du gik glip af hvilke titler der allerede står nede i den lokale Tiger og fylder på hylderne. Stay tuned når vi snart afslører oktober måneds liste over reissues fra den flyvende tiger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.