Pladebutikker på nettet anmeldelse af mpv-finpo.dk

Brugt og ny vinyl på nettet hos mpv-finpo.dk

Pladebutikker på nettet

Anmeldelse af mpv-finpo

Finn fra finpo.dk har lanceret et nyt site, hvor han sælger nye reissues 180grams LPer. Hans side er helt ny og den er derfor ligesom plademesser.com under opbygning. På denne side nye finder du også udstyr til vinylpleje, plasticlommer til nye LPer, samt alt andet vinylrelateret hjertet kan begære.

Ny vinyl

Ved køb over DKK. 1.000,00 er der fri fragt, uden omdeling til nærmeste Box eller posthus. Det er ikke så svært at bruge over 1.000 kroner når man ser siden og alle de lækre produkter der tilbydes. Du kan købe den berømte manuelle pladerensemaskine Knosti her. Plus der er nye 180grams vinyler, hvilet helt ærligt godt kan være billigere end at finde en original Lp indimellem.
Køber du kun vinylplader er portoen kun DKK. 29,00 uanset hvor mange du køber, men det gælder kun for vinylplader.

Finpo the name you know 🙂

Fordelen ved at handle hos mpv-finpo er at han er en kendt person i branchen med et godt ry for billige priser og gode produkter. Han har handlet med vinylpleje og vinylsleeves i mange år – også imens hele vinylmarkedet nærmest lå dødt, hvor CDérne var på nippet til at overtage hele musikmarkedet. Nu er der så kommet spotify, Tdc musik, Google music, Itunes streaming og mange mange andre digitale tjenester. Finpo sælger stadig vinylcovers til LPer og singler. Han er også en af de få pladebutikker i Danmark, hvor du kan få innnersleeves med plastic i. 10″ sleeves? Det har han skam også!

Vinylsektionen hos mpv-finpo

Mpv-finpo vinylsektion er work in progress, der er nu ca. 550 titler, men der kommer snart flere, nye plader altså 180grams reissues. De ligger i alfabetisk order, men der er også søge funktion.
På finpo.dk, den gamle hjemmeside vil de brugte plader ligge stadigvæk, der kan man stadig forhandle om priserne. Vi glæder os meget til at se hvad der kommer på sitet, efterhånden som det bliver udbygget med indhold. Indtil da kan man jo shoppe lidt tilbehør.
Sidste nyt er: Der starter >>EFTER SOMMER UDSALG<< på nye vinyl reissue lørdag den 10. september 2016. SPAR 25%-50% på www.mpv-finpo.dk UDSALG.
Har du en pladebutik på nettet og ønsker du en anmeldelse så henvend dig på info@plademesser.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.