Hjemmeside Anbefaling

Hjemmeside om vinylplader

I dag vil vi gerne anbefale en side på internettet. Det er Ole fra Søborg der kører siden pladesamleren.dk hvor han skriver om sine plader, samt lidt om hvordan du kan se forskel på de forskellige Beatlesplader.

Ole har selv 10.000 vinylplader i samlingen. Inde på hans side kan du også se hans wantlist, altså listen over plader han mangler i samlingen. Hvis du ligger inde med en af pladerne så kontakt Ole.

Billedet er lånt af www.DBAguide.dk

Vi ved alle sammen godt at man har en wantlist, men når der kommer til stykket, så har man ikke lyst til at betale 20.000 kroner for den Fleur de Lis plade man lige står og mangler, det ville være noget sjovere at finde den i en tikroners kasse i den lokale genbrugs.

Du kan læse mere om Ole på dette link Dbaguide

En anden side vi godt vil anbefale ligger inde på YouTube, hvor Kasper Junge bestyrer kanalen Juunges Breaks. Han er mester i at opstøve obskure trommebreaks og du kan følge hans cratedigging rundt omkring i Danmark. Så tjek det! Du finder Juunges Breaks på dette link Juunges Breaks

Ud over at finde drum breaks, bliver der også lavet vinylarkæologi, så når Rune Rask, Eller Tue Track har lavet et beat, så er det altid spændende hvor det stammer fra? Det hjælper Juunges Breaks med.

Hvad har Ole og Junge til fælles? Kærligheden til vinylen, til jagten.

Håber at I kan bruge disse anbefalinger!

Vi ses Derude!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.