Vinyl i Tel Aviv Jaffa part 2.

Vinyl i Jaffa part 2

Fik du læst part 1 om vinyl i Tel Aviv?

Næste dag skulle være den store vinyljægerdag, der var på forhånd udvalgt or researchet tre butikker der skulle løbes igennem fra A-Z. Den første butik lå 1.5 km fra hotellet, så Lillemor ville hellere dase ved poolen hvor efter jeg selv måtte vandre igennem den vanvittige israelske trafik og varme.

viny Tel aviv

B-side vinyl Tel Aviv

B-side ligger i en søvnig sidegade, butikken er aflang og ikke særlig bred. I starten af butikken er to små sektioner med New Wave og heavy, resten af butikken er genudgivelser. De koster 239 danske kroner per styk. Butikken har et ret stort udvalg af house, deep house trance, electro osv osv. Der var lidt brugt punk til dyre penge. 100 Kr for en baldret Sisters of mercy 12”. Så trenden med dyre plader forsætter.

viny Tel aviv

Abiatek vinylbutik

Nu gik turen videre til Abiatek, der var en halvstor butik med mange mange plader, mest brugt, en hel del  reissues til 230 kr stykket. Ejeren sad bagest i lokalet og var ved at sætte ting til salg på Discogs. Så ved man som pladekrejler at løbet er kørt. De fleste butikker bruger Discogs til at prissætte deres plader, hvilket betyder at man reelt kun sparer portoen i forhold til selv at købe på Discogs.

Prisniveauet var da også ganske højt her i butikken og der var intet at komme efter, hverken til egen samling eller viderekrejling.

Sidste stop på vinylturen til Jaffa Tel Aviv

 

 

viny Tel aviv

Yefet Street i rundkørselen ligger en vinyl butik, der eje af to ældre, meget ældre brødre. Jeg ved ikke hvad butikken hedder idet skiltet var faldet ned for længe siden. Butikken var en meget blandet landhandel, de to brødre taler intet engelsk, hvilket ikke ligefrem gør det nemmere at købe plader der. Igen var priserne på et helt vanvittigt niveau 125 kr for en gennemtygget David Bowie Lets Dance plade, der går herhjemme for en blank 50er i fin fin stand.

Alt i alt endte turen til Tel Aviv Jaffa med 0 plader købt i alt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.