Pladespillere i Aldi Læs om den billige pladespiller Her!

Billige pladespillere i Aldi

Billig pladespiller Aldi
billede fra Aldis hjemmeside

 

*Update* Der har været problemer med leverancerne og det er først i dag at Medion pladespilleren har ramt Aldis butikker landet over.

Nu kan det vist ikke fejes ind under gulvtæppet længere, de store multinationale har opdaget at der er penge i vinylplader, samt i billige pladespillere. Flying Tiger copenhagen har deres bærbare pladespiller til en 800Kr seddel, hvor pålidelige kilder siger, at den kan da spille, men det er langt fra hi-fi-kvalitet.

Hvad kan den nye billige pladespiller fra Aldi?

Den kan en hel masse, blandt andet kan den konvertere kassettebånd fra analog musik til MP3. Hele 192 kbit/s MP3 filer kan den lave, default er 128kbit/s. Det får du altså ikke med en Technichs SL 1210 med støvlåg. Der er indbyggede højttalere hele 15watt, så du kan høre musik imens du konverterer musik til MP3 enten fra LP eller kassette. Den har fjernbetjening og et fint LCDdisplay med blåt lys. Der er support for USB og SD-kort.

Hvordan spiller den billige Aldi pladespiller?

Tjaeh det er et virkeligt godt spørgsmål, de har ikke fået dem endnu nede i den lokale biks og Aldi-damen mente at de fik en eller to, idet der ikke er kommet så mange til landet endnu. Skal vi kigge objektivt på det er Aldis samarbejde med Medion som regel fint og de ting Medion producerer til discountkæden er helt i orden. Deres PCer er som regel top of the line og særdeles prisbillige. På Lørdag d. 15/10 2016 forventes de første pladespillere fra Medion og Aldi at ramme butikkerne.

Hvad koster Aldis Medion pladespiller?

En Medion pladespiller kommer til at stå i 599 Kr. Det er ikke nogen herregård jo og man har 14 dages fuld returret hvis den lyder af Helgoland til. I teorien kunne man overspille hele sin vinylsamling til MP3 på en weekend og så returnere ploven og apparatet igen. Det vil vi dog langt fra opfordre til.

Hvilke stik er der på pladespilleren?

Det er altid rart at vide på forhånd om man kan tilslutte sin nye pladespiller til sit eksisterende anlæg. Aldis pladespiller leveres med følgende stik og tilslutninger:

Audio-udgang (Cinch)
AUX-indgang (3,5 mm jackstik)
Stik til hovedtelefon (3,5 mm jackstik)
SD-kortlæser
USB

Hvilke hastigheder kan pladespilleren køre?

Der er tænkt på alt her, idet den kan køre 33/45/78 omdrejninger og dermed kan du smide Morfars Eddie Cochran 78er EPer på skiven. Eller du kan sælge dem på Ebay for 8000$ stykket. Bemærk at medmindre du spiller en single skal låget være oppe imens pladen roterer idet vinylen rager ud over kanten på pladespilleren.

Hvilken pickup sidder der på Aldis pladespiller?

Et virkelig godt spørgsmål, som må vente til på lørdag med en besvarelse. De tekniske data røber intet om hvilken plov der er på apparatet, hvilket igen viser lidt om Aldis commitment på dette område. Som vinylelsker vil man gerne vide hvilken pickup, der skal pløje furerne på ens Beefeaters LP. Det er nok ikke et kendt pickupmærke Aldi har smækket på, kan man formode. Der ydes tre års garanti på apparatet, så helt skidt kan det vel ikke være. Er det slut med vinylens ekslusivitet med Vinyl i Tigerbutikkerne og pladespillere fra Aldi?

Aldi pladespiller
BIllede lånt af Aldi

3 tanker om “Pladespillere i Aldi Læs om den billige pladespiller Her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.