Pladebutikker i Malaga

Pladebutikker i Malaga Ferie og Vinyl

Så var vi ankommet til Malaga på den spanske solkyst, der virkelig ikke et et sted med meget at se. Der var en halv million turister og masser af blegfede danskere os selv inklusive.

Der var afsat tid til to pladebutikker i Malaga. Igen havde vi et stramt program, da vi skulle nå en færge.

Pladebutikken Candilejas Malaga

 

Candilejas ligger på en lille bitte plads, der er så lille at nogen nok ville kalde den en åbning i mellem husene, et enkelt højt vindue og en dør er alt der er af udstilling, så butikken er ikke supernem at se, hvis man ikke lige ved at den er der.

Da jeg kom ind kunne jeg se et hav af CDer, men også to rækker med vinyl. Jeg spurgte ejeren på ubehjælpeligt spansk om han solgte brugt vinyl og det gjorde han ikke, men masser af RSD 2018 ting og reissues af plader. Krus og tshirts, så det blev til et hurtigt kig om nogle af de dyre RSD-ting havde overlevet og nej det havde de ikke. Der var kun skrammel tilbage. Masser af dyre reissues man kan få alle vegne, men stort udvalg af tshirts og krus.

Så turen gik hurtigt videre til Sleazy Records.

Pladebutikken Sleazy Records i Malaga

 

Denne pladebiks var heller ikke nem at finde, men det lykkedes da. En dame sad ved en computer og skrev. Jeg kunne se en hel væg med 7 tommer singler, alle brugte alle med rock n roll fra 50erne og frem. Nogle kasser stod spredt, men de var alle fyldt med nye vinyler samt de allestedsnærværende reissues. Langs den ene væg var der kasser med flere rock n roll singler.

De eneste brugte plader i denne butik var 7tommere, tal om en specialbutik.

Hvis man er til den slags så er Sleazy Records en guldgrube, hvis man ikke er så er den knap så meget guldgrube. Det var en dag der bare skulle druknes med et par kolde øl, så det var ret spøjst at vi rendte ind i en gammel studiekammerat, der også sad og kylede øl i ansigtet på nabobaren. Hvad er oddsene for det?

Lillemor ville se domkirken, men det gider I nok ikke læse om. Så næste afsnit kommer til at handle om Pladebutikker i Cartagena. Husk at læse med. Du kan også læse indlægget om Pladebutikker i Barcelona, der på Facebook fik betegnelsen “absolut lort” af en ivrig fan.

En tanke om “Pladebutikker i Malaga

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.