Plademesser returnerer til Barcelona Brugte plader jages!

DIscos Revolver Barcelona

Plademesser returnerer til Barcelona

Ultra Local Barcelona

En af vore mange fans var som tidligere nævnt ikke tilfreds med at vi kun nåede en enkelt butik, sidst vi var på udkig efter brugte plader i Barcelona. Vi har taget kritikken til os og er returneret for at anmelde et par butikker mere.

Ultra Local Records Barcelona

Butikken ligger godt gemt 08005, Carrer de Pujades, 113, 08005 Barcelona. En anden spøjs detalje (ud over den gemte lokation)ved denne butik, er dens åbningstider. Fra klokken 16.00 til 20.30 på hverdage og 12-16 om lørdagen. Selve butikken er et enkelt lokale på cirka 16 kvadratmeter, der er to rum bagest i lokalet, lageret og et lille aflukket kontor.

Butikken fungerer som navnet antyder, både som distributionskanal for lokale bands, men sælger også international vinyl. Ud over at sælge de lokale bands musik er der også en opslagstavle hvor unge håbefulde musikere kan lave opslag og finde sammen i nye konstellationer. En anden fed ting er deres intimkoncerter, hvilket lidt giver sig selv når butikslokalet er 16 kvadratmeter. Lidt ligesom pladebutikken Repo Man Records der lå i Fensmarksgade, hvor Aron spillede engang, småt men fedt.

Lige frem for næsen er der et bord med CDér og vinyler, langs væggene er der flere CDer og Lper, både brugte og nye plader. Bagest i butikken står en gammel IKEA kallax oven på en anden reol og det er her at guldet gemmer sig, hvis man er DJ eller producer eller bare godt kan lide at sample, for alle pladerne i de to reoler koster 1 Euro. Her er der alverdens fede plader med funk og swing og big band, sound effects og meget andet godt.

De fleste nye plader i butikken er nyudgivelser, men der er også enkelte reissues. For det meste electronica og pop, men der stod også en kasse med spansk punkvinyl oppe ved disken.

Revolver Records Carrere de Talle Barcelona

DIscos Revolver Barcelona

Der et kun en enkelt dør og et udstillingsvindue, der afslører at her er der et vinyl og CD mekka af en anden verden. Et lille fikantet rum med et andet lidt længere rum på tværs bagest i forretningen, en trappe i hjørnetfører op til førstesalen, hvor vinylpladerne opholder sig.

Inden for til venstre er der masser og masser af heavy metal, Slayer, Myrkur, Obituary og mange flere. Disse plader er nye tryk og enkelte reissues af tidligere tryk. Revolver er stedet hvor du hurtigt kan få en komplet Myrkur samling. På gulvet står en stor kasse med brugte plader samt deres heavy metal tilbud. Jeg gik hurtigt ombord i denne kasse og det var virkeligt gode tilbud der var i kassen.

En stand med 7tommere blandt andet fra Record Store Day står foran trappen. Her var der dog ikke noget spændende at komme efter. Udvalget af CDere var også temmelig stort, både af nyt og brugt.

Førstesalen på Discos Revolver

DIscos Revolver Barcelona

Der var forbavsende mange mennesker heroppe. Der er både brugte plader og ny vinyl. Det hele er opdelt efter navne og genrer, er du i markedet efter Dwarves for eksempel, kan du købe 4 plader med dem her. GG Allin, punk, industrial, indie, hip hop og meget andet. De brugte plader er delt op efter pris. 3, 4, 5 og 6 euro. Enkelte har også faste priser, det var her de gode kup kunne gøres.

En ting ved Spanien er dog at de oftest har deres egne tryk af en plade, så er man pernitten med dette er det ikke Spanien man skal købe sine brugte plader i. Jeg fandt lidt Who, Gary Numan og Depeche Mode til små priser.

Revolver kan helt klart anbefales til alle for deres store udvalg og rimelige priser. Læs med i part 2 hvor vi planlægger at besøge Wah Wah Records. Indtil da kan du læse det andet indlæg om pladebutikker i Barcelona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.