Plademesser besøger pladebutikker i London Part I

Pladebutikker i London

London, det er jo der det sker! Vinyl Byernes vinylby, stedet hvor Sex Pistols spillede på 100 club, hvor The Who startede, Motorhead og alle de andre fede bands, der nu er udødeliggjort på vinyl.
Lillemor havde valgt rejsedestinationen og jeg måtte jo hellere følge med. Vi var privat indkvarteret via Airbnb. Så der var mere luksus end vi ellers er vant til. Det nok den bedste måde at bo billigt i London på – Så er der jo også flere penge til vinylplader.

Flashback Records Essex Road

Flashback Records har flere forskellige afdelinger I London. Afdelingen på 50 Essex Rd, London N1 8LR, Storbritannien var ikke super stor. I stueetagen er der kun CDer og nye plader, al magien sker i den gustne kælder, hvor to småsure mænd står og graduerer plader i al uendelighed.

Hvor er magien John?

Nu skrev jeg magien sker, men rent faktisk er der ikke megen magi over Flashback i Islington. Det er de samme lorteplader man finder over alt i London til samme lettere opskruede priser.

Det er snart ti år siden at London var et vinylmekka, hvor Oasis 12” var i alle kasser til 4 pund.En enkelt AC/DC maxi plade røg i kurven, det var alt det kunne blive til. Der måtte graves vinyl et andet sted.

Vinyl i supermarkedet

Nu var det tid til en bid brød og Lillemor ville på restaurant, så vi gik straks i det lokale supermarked for at købe brød og skinke til at lave sandwich af. Men! Hvad var nu det!

Der var vinyl i supermarkedet! Man kan faktisk stadig høre Lillemors højlydte suk gjalde igennem gangene i Sainsburys.
Begejstringen tog dog hurtigt en brat ende idet de kun sælger top 10 plader fra hitlisten. Der var med andre ord kun 10 forskellige plader i hele butikken.

Flashbackrecords Islington

Læs med når vi forsætter jagten på den multifarvede Nirvana maxi der må stå i en rodekasse et sted til 2 pund Læs med i part II (Link tilgår når artiklen er færdig). I mellem tiden kan du læse en af vore mange andre rejsebeskrivelser ved at klikke på tagget med “Pladebutikker”. Husk at vi stadig har en guide til at vurdere prisen på plader også

2 tanker om “Plademesser besøger pladebutikker i London Part I

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.