Plademesser og vinyl i London part II

Plademesser i London

Fik du læst part 1 af Plademesser i London?

Så var det tid til at gå til ro og fundere over hvor vinylguldet mon kunne graves hende.

Vinyl på Loppemarked Borough Market

London er begyndt at få en masse små markeder, hvor man kan få god mad og delikatesser. Jeg havde researchet hjemmefra at der blev solgt vinyl på London Borough Market. Dette kom grusomt bag på Lillemor, hun faldt dog til ro da hun så de gigantiske hjemmelavede brownies man kunne købe til få penge.

En mands vinylguld en anden mands vinylskraldVinyl London Borough market

Jeg spottede hurtigt en herre med 3000 Lper. Jeg spurtede straks derhen.  Alt vinyl var mærket op med tryk og stand og desværre meget korrekte priser sat lige efter Discogs højere priser. Der var intet at flippe her og gradueringen var desværre lidt off. Et cover var gradueret Near Mint, men der var både TOC (tear on cover) og wrinkles (rynker efter buk). Så bliver man som køber usikker, for er vinylgradueringen så også helt i skoven? Her kan du læse en masse forkortelser fra vinyl verdenen, hvis du ikke kende dem. 50 vinyl-forkortelser

Nu var det jo London, så det kunne være at der var noget vinyl at købe til egen samling, men det var heller ikke tilfældet. Priserne var simpelt hen for høje og standen for dårlig. Jeg spurgte sælger om hvad han havde i kasserne, men det vidste han ikke, han solgte dem bare til de priser der stod på sedlerne…

Det betød samtidig at jeg ikke kunne få en snak med manden om vinyl i London, eller hvor de gode plademesser i London er henne, dobbelt skuffelse.

Crypt of the Wiizard Hackney

Butikken ligger på en helt almindelig anonym gade I Hackney, lige ved Hackney Farm, hvor konen og eventual yngel kan spendere tiden imens der handles tunge vinyler.

Håndtaget på døren har form som en drage og så er stilen ligesom lagt. Man træder ind i et højloftet sortmalet rum, det første man ser er en to meter høj skikkelse bag disken, hvor den langhårede ejer skuler stift på en.

Butikken er dekoreret med flag og billeder, blandt andet et af ejeren topløs med en stor pisk i hånden iført læderbukser, man er ikke i tvivl om at dette er en vinylbutik, hvor kun den tungeste tråd forhandles.

Der var ikke overfyldt med plader, helt rart egentlig. Brugtafdelingen var tre rum men udvalget var ikke vildt spændende. Der var tonsvis af genudgivelser i mange spraglede farver, ikke det helt store antal originaler. Der var Mayhems komplette bagkatalog så et par huller blev lukket og lidt vinyl røg straks i kurven. Endelig var der købt vinyl i London. Det viste sig at ejeren var ganske flink på trods af sit ret skræmmende udseende.

Husk at læse med i part III når den kommer, indtil da kan du bruge søgefeltet og læse om vores andre vinylrejser.

En tanke om “Plademesser og vinyl i London part II

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.