The LP Club – LPer på abonnement

TheLPClub

For nyligt så vi en reklame på internettet omkring “the LP Club“. Vi blev nysgerrige og tog en snak med manden bag.

Husker du i de gode gamle dage, hvor man kunne blive medlem af diverse bogklubber og så fik man automatisk sendt en bog eller en LP hjem hver måned? Det var røvdyrt og møgbesværligt at stoppe sit abonnement. Sådan er det ikke med thelpclub – her er det nemt at starte op stoppe sit abonnement.

The LP club sender dig et klassisk album, samt en ny dansk udgivelse hver måned i 3 eller 6 måneder. Så dit abonnement stopper automatisk, men du kan også selv pause, hvis du nu allerede ejer denne måneds klassiker.

Det er jo win-win for du får både alle de gode gamle fede albums (i nytryk), men du får også nye og upcoming danske bands ind ad døren. The LP Club er lavet af og for fans, der ønsker at støtte kunstnere ved at købe deres musik på vinyl.

Processen med at udvælge albums er helt subjektiv. TheLpclub siger selv.”Processen, der ligger bag de udvalgte album, kommer først og fremmest fra et sted af kærlighed til hvert album. Vi vil altid anbefale og vælge album, som vi selv ønsker i vores egen samling.”

Du får albums med høj musikalitet og kvalitet.Så det er ikke kun for profit og for at pladeselskaberne kan komme af med gamle oplag, der ligger og samler støv på et lager et sted. Det er ren kærlighed til musikken og et skulderklap til nye danske bands, der er på vej.

Du kan altid læse om de udgivelser, der er udvalgt før du trykker pause, eller bare forsætter dit abonnement, ud fra beskrivelserne er det let at tage en beslutning, for de er ret gode og omfattende.

Juni måneds bundle er “Portishead med Dummy” og “School of X Armlock (Tambourhinoceros)”. to stærke udgivelser. Det er også muligt at købe tidligere månedspakker på siden.

Er du blevet nysgerrig på The LP club kan du melde dig ind her. LPclub. (vi er ikke affillieret med eller får kommision af at du signer op).

Det er planen at medlemmerne selv skal være med til at bestemme, hvilke albums der skal komme i månedspakken, men det ligger lidt ude i fremtiden.

Vi synes det er et fedt initiativ ihvertfald!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.