Vinylbutikker i Chania Kreta

Vinyl på Kreta, er der det? Er pladerne ikke smeltet i varmen? Det tog vi lige et smut til Kreta for at finde ud af.

Kreta er som nogen måske ved et sted med meget coronavirus, de lokale har ikke lige gidet ulejlige sig med at gøre sig immune mod den frygtelige sygdom. Derfor stod den på mundbind hele vejen i flyet, i bussen og på hotellet.

Pladebutikker i Chania

Det store internet kunne afsløre at der er to butikker med brugt vinyl i Chania. Heldigvis er hovedstaden virkelig ikke særlig stor, så begge vinylshops lå i endog meget overkommerlig afstand fra hinanden.

Efter en del løben spidsrod mellem råbende russere og ligeglade indfødte uden mundbind nåede vi frem til første stop.

George Korkidis Adresse: Skridlof 1, Chania 731 32, Grækenland Butikken bestod af et aflangt lokale med vinylplader til venstre og CDer til højre, midt i lokalet sad en lokal græker uden mundbind og råbte af ejeren af butikken, der heller ikke bar mundbind.

Record store Chania

Her forhandles både nye og brugte vinylplader. Blandt højdepunkterne varDaft Punk Random Access Memories, men det var et repress og prisen var ændret med tusch til 50 Euro. Der var også en masse andre nye genoptryk, blandt andet Pink Floyd, Traffic, Cream og andet gammelrock. Igen var priserne i den absolut høje ende.

Jazzplader var der en hel del af, men desværre sad den ene herre ret meget i vejen for at man kunne komme hen til dem.

I brugtafdelingen var der plader som i Danmark sælges for 10-20 kroner, der her stod til 50 kroner og op. Hele butikkens udvalg blev gravet igennem, men der var ingenting at komme efter.

Næste stop var Chronontoulapo Adresse: Episkopou Chrisanthou 46, Chania 731 32, Grækenland Dette er også en “antikbutik” hvor der forhandles souvenirs. Den kvindelige ejer sad med mundbindet under hagen og talte i telefon under hele vores ophold.

Vinyl Store Chania

Udvalget består kun af brugte plader og nogle af dem er endog meget brugte. Der var gradueringer helt ned til Poor og Fair i denne butik. Til gengæld var priserne helt i skoven 18 Euro for en Phil Collins LP, 15 for en smadret Abba-LP og så videre. Det var svært ikke at smile af de priser.

Der var også et stort udvalg af 7tommer de små plader, men de fleste af dem var uden omslag. Det var et lidt skuffende besøg. Det kan dog være at du har mere held, hvis du slår vejen forbi.

Used vinyl Chania

Alt i alt var det ikke nogen success at shoppe vinyl i Chania.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.